logo

Smakelijke inspiraties

< Terug naar Inspiraties
 

Cabecero salade

 

Cabecero Salade

Ingrediënten voor een  heerlijke mediterrane salade:
Dun gesneden Cabecero de Lomo van MeatCuisine
Veldsla en of Rucola
Olijfolie
Rode pesto, vers
Geroosterde Pijnboom pitjes
Parmezaanse kaas
Tuinkers
Half zongedroogde tomaatjes

Leg een bedje van sla op een mooi bord.  Meng 1 deel rode pesto en 2 delen olijfolie met elkaar, besprenkel  ¾  van deze dressing over de sla. Beleg dit met voldoende dunne plakjes Cabecero de Lomo van Meatcuisine.  Garneer daar de zongedroogde tomaatjes en geroosterde pijnboompitjes overheen .Rasp de Parmezaanse kaas over de salade. Als laatste besprenkel het overgebleven deel dressing over de heerlijke salade met als finishing touch de tuinkers als garnering.

 bon appétit, ¡buen provecho