logo

Controle Hammetjes100_1691100_1578

MeatCuisine is gespecialiseerd in authentieke mediterrane worstsoorten en hammetjes welke worden aangeboden aan het hogere segment van de voeding en horecabranche. Zoals de betere delicatesse zaken, traiteurs, slagerijen, kaasspeciaalzaken, cateraars en restaurants.

Onze producten laten wij in de Pyreneeën produceren, rijpen en drogen. Dit alles in een uniek lokaal microklimaat.
Dit geeft de worsten en hammetjes die rijpe smaakvolle mediterrane smaak en uiterlijk wat zorgt voor een goed onderscheidend vermogen ten opzichte van het bestaande gamma worst en vleeswaren in de Lage landen.

De toepasbaarheid van onze producten is zeer divers: Lekker bij de borrel, als aperitief, als tapas gerecht, heerlijk bij de lunch, onderdeel van een relatiegeschenk, kerstpakket of een cadeau artikel. 

MeatCuisine houdt kantoor in Wijk en Aalburg en volgt in haar bedrijfsvoering de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Onze producten worden in een EEG erkende en gecertificeerde omgeving in de Spaanse Pyreneeën geproduceerd en verpakt.