


MeatCuisine is gespecialiseerd in authentieke mediterrane
worstsoorten en hammetjes welke worden aangeboden aan het hogere
segment van de voeding en horecabranche. Zoals de betere
delicatesse zaken, traiteurs, slagerijen, kaasspeciaalzaken,
cateraars en restaurants.
Onze producten laten wij in de Pyreneeën produceren, rijpen en
drogen. Dit alles in een uniek lokaal microklimaat.
Dit geeft de worsten en hammetjes die rijpe smaakvolle mediterrane
smaak en uiterlijk wat zorgt voor een goed onderscheidend vermogen
ten opzichte van het bestaande gamma worst en vleeswaren in de Lage
landen.
De toepasbaarheid van onze producten is zeer divers: Lekker bij
de borrel, als aperitief, als tapas gerecht, heerlijk bij de lunch,
onderdeel van een relatiegeschenk, kerstpakket of een cadeau
artikel.
MeatCuisine houdt kantoor in Wijk en Aalburg en volgt in haar
bedrijfsvoering de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Onze
producten worden in een EEG erkende en gecertificeerde
omgeving in de Spaanse Pyreneeën geproduceerd en
verpakt.